cartell.concentracio
CONCENTRACIÒ en suport dels 8 detinguts: Dijous 5 de març a les 20h. Pl. Universitat (Barcelona)

El passat 28 de febrer el Estat espanyol detenia a vuit espanyols de tot l’Estat al seu retorn d’Ucraïna. Els càrrecs que se’ls imputa inclouen la participació en delictes d’assassinat, tinença d’armes i explosius i actes que atempten contra els interessos d’Espanya a l’exterior.

Un cop més, l’Estat espanyol torna a mostrar el seu caràcter imperialista prenent partit pel govern colpista de Kíev que està massacrant al poble treballador de les repúbliques populars del Donbass i perseguint a tots aquells que són solidaris amb els pobles en lluita contra l’imperialisme i els seus servents.

Com antiimperialistes fem nostra la causa dels pobles per la seva sobirania i contra l’imperialisme que estén els seus tentacles per evitar-ho. És per això que cridem a tothom a participar en la concentració en suport als vuit detinguts per la seva solidaritat amb el Donbass aquest proper dijous 5 de març a les 20h a Pl. Universitat (Barcelona).


El pasado 28 de febrero el Estado español detenía a ocho españoles de todo el Estado a su regreso de Ucrania. Los cargos que se les imputa incluyen la participación en delitos de asesinato, tenencia de armas y explosivos y actos que atentan contra los intereses de España en el exterior.

Una vez más, el Estado español vuelve a mostrar su carácter imperialista tomando partido por el gobierno golpista de Kiev que está masacrando al pueblo trabajador de las repúblicas populares del Donbass y persiguiendo a todos aquellos que son solidarios con los pueblos que luchan contra el imperialismo y sus lacayos.

Como antiimperialistas hacemos nuestra la causa de los pueblos por su soberanía y contra el imperialismo que extiende sus tentáculos para evitarlo. Es por ello que llamamos a todos a participar en la concentración en apoyo a los ocho detenidos por su solidaridad con el Donbass este próximo jueves 5 de marzo a las 20h en Pl. Universitat (Barcelona).

 

Comitè Antiimperialista